Google Website Translator Gadget

Wednesday, April 29, 2009

Merayu Bantuan

Pagi ni buka jer email aku dapat email drpd sorang kenalan tentang keadaan adik Adrianna Alysya
Kalau bukan kita siapa lagi yang dapat menolong. Harap sumbangan anda dapatlah meringankan beban kewangan mereka..Terima Kasih
_________________________________________________
Assalamualaikum w.b.t, Nama saya Adrianna Alysya Bt Mohd Hanib berasal dari Kuala Lumpur . Umur saya 6 tahun 10 bulan. Saya mengidap penyakit kronik jantung berlubang yang serius sejak saya dilahirkan dan saya adalah Orang Kurang Upaya (OKU) iaitu tidak boleh mendengar, bercakap, dan berdiri. Boleh dikatakan setiap bulan saya dirawat dihospital.

Saya memerlukan sejumlah bantuan kewangan daripada Tuan / Puan untuk meringankan beban kewangan ibubapa saya bagi :-

1 ) Membeli sebuah kerusi roda khas untuk kanak - kanak seperti saya, yang berharga lebih kurang RM 3,000.00

2 ) Membayar hutang Institut Jantung Negara lebih kurang RM25,000.00.

3 ) Menampung perbelanjaan kos rawatan saya dari masa ke semasa.

Dilampirkan salinan dokumen - dokumen yang berkaitan untuk rujukan Tuan/Puan. Saya merayu kepada Tuan / Puan agar dapat menghulurkan sedikit sumbangan sekadar yang mampu bagi meringankan beban kami sekeluarga. Sebarang sumbangan harap dapat disalurkan ke akaun / atas nama :- Adrianna Alysya Bt Mohd Ha nib CIMB Bank A/c No 1427 006 1573 521 Sekiranya sumbagan Tuan dalam bentuk cek diharap dapat hubungi ibu saya Fazirah Bt Sidek 012 658 0456 / 013 695 3030 Harap dapat sebarkan e-mail saya ini kepada 10 atau lebih kenalan Tuan/Puan. Jasa baik Tuan / Puan saya dahului dengan ucapan jutaan terima kasih. Semoga Allah s.w.t sahaja yang dapat mem bala s budi baik Tuan/Puan.


Saya doakan.

Semoga Tuan/Puan sekeluarga dirahmati Allah s.w.t dan sihat sejahtera. Sekian, terimakasih. Adiranna Alysya

P/S: JANJI ALLAH KEPADA UMATNYA: SETIAP SATU YANG KITA SEDEKAHKAN IKHLAS KERANA ALLAH S.W.T, AKAN DIGANTIKAN DENGAN 10 KALI GANJARAN.
____________________________________

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

NuffnangX