Google Website Translator Gadget

Thursday, January 13, 2011

Nama untuk Buah Hati Mummy

macam ni pun nak citer, biarlahkan....

malam tadi ngah baring2 nak tido,mummy berbual ngan ayah pasal nama untuk bakal anak-anakku yg akan lahir bulan 5/2011 ni...

mummy suggestkan 3 nama,sajer gatal2 nak minta pendapatkan hehehe.... setiap nama yg mummy cdgkan tu semua ayah tanya maksudnya...ada satu nama jer yg ayah berkenan...yg dua nama lagi ayah macam tak nak tahu pun...takperlah sekurang2nya ada juga nama yg ayah minat...

mummy terus jer simpan nama tu dalam hati ni, Insyaallah kalau tak bertukar hati ni Insyaallah mummy guna nama tu time anak mummy keluar nanti,ayah kata lagi satu biar ayah yang carikan...mummy senyum jerlah...pastu terus tertido...

masa tidur mummy mimpi seseorg datang jumpa mummy suruh mummy prepare barang2 baby kalau nak pergi ke mana2 sbb anak-anak mummy dah nak keluar,hehehe... dalam mimpi tu mummy tertanya2 mummy baru nak masuk 6 bulan tkkan dah nak bersalin..pastu suara tu kata kan dah nak 7 bulan ni bersedia jerlah... mummy diam n terjaga dr tidur.. mummy doa kat Tuhan biarlah mummy cukup bulan baru bersalin. biarlah mummy dengan anak-anak mummy ni kuat.. mungkin mimpi tu hanya mainan tido saja,takpun dia ingatkan mummy suruh g shopping persiapkan barang baby sbb mummy tak beli apa2 pun lagi huhuhu ^_*

15 comments:

umee meriani said...

baik mami beli barang-barang cepat...

mummyizz said...

ingatkan akhir bulan nak pi belilar..

miss yanyan said...

anak-anak?ngandung kembar ke?

mummyizz said...

a'ah kembar...

miss yanyan said...

wah dahsat ko ngandung kembar?laki ke pmpuan?

mummyizz said...

InsyaAllah lelaki dua2 + ngan 2 org abang,meriahler umah gue huhuhu

miss yanyan said...

perghh..mmg genetik lelaki kuat ni..heheh..btw follow la blog aku..hihi..

mummyizz said...

aku dah follow....huhuhumohtip aku nak tahu saper ko ni?? kup ker?

miss yanyan said...

kup la..hahaha..

mummyizz said...

ko ader blog ghupernyer... mohtip ko tak tahu aku peknen kembo?
ker aku tak bgth hehehhe

miss yanyan said...

aku baru buat...aah ko x kasi tau aku pon..seb bek aku baca belog ko..

mummyizz said...

sajer tak nak bgth kat org,nanti kembo aku malu...^_^

miss yanyan said...

hebat la ko..anak kerap2..sume laki lak tu..hihi..kurus la ko pasni..kih3

mummyizz said...

betullar mimpi aku ni rupanya..mmg aku bersalin kandungan 7 bulan pun..balik kampung kandungan 6 bulan dah duduk wad sampai bersalin..degil sangat aku taknak percaya..last2 baju2 diaorg aku tak belikan apa2 pun

MUMMYIZZ said...

masa mimmpi tu,teringin nak letak nama izz muhammad Haiyan n Izz muhammad Haiman..sebab nak samakan sebutan belakang dgn abg2 diaorg (izz mohamad rayyan n izz mohamad izzuan)..tapi, ayah nak namakan daniel terus sorang lagi letak miqael..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

NuffnangX