Google Website Translator Gadget

Friday, July 6, 2012

Stress terlampau

Assalamualaikum n salam sejahtera dears,

beberapa hari ni mood untuk berblog hilang macam tu jer,nak berjalan blog kwn2 pun hilang jugak..mummy dilanda stress yg agak teruk juga akhir2 ni..

bermacam masalah melanda,sampai ada ketikanya mummy macam org tak betul(mental problem).. mana taknya kadang si kembar nanggis pun mummy macam blur n tak tahu nak buat apa..beberapa hari ni mummy tak bekalkan pun si kembar makanan ke rumah pengasuh. padahal mummy tahu yang pengasuh tak akan masak.. kesian kembar mummy mungkin beberapa hari ni kelaparan kat rumah pengasuh..mummy hantya kirimkan roti 70 sen tu saja..kejamnya mummy...

mummy umpama daun kering beberapa hari ni.mengikut arah angin yang bertiup,ni pun mummy sakit sangat kepala,berdenyut2 macam nak pecah jer kepala ni menanggung beban yang dah tak mampu nak bendung,senyum yang terukir  kat bibir ni pun macam paksaan yang terlampau paksa...

malam tadi, sakit kepala mummy membawa kepada peluh yang membasahi badan ni..kat kepala n dahi pun berpeluh2..bila mummy tanya pada kawan2,itu petanda stress.. iyer mummy mmg stress.bkn sikit2 tapi, banyak sangat...

"Ya Allah ampunilah setiap kesilapan dan kealpaan hambaMu selama ini..aku berdoa padaMu agar diringankan sedikit bebanan yang perlu ku tanggung,sesungguhNya aku bagai tak mampu nak menghadapi segala dugaan ini seorang diri"

3 comments:

mamafarah4 said...

pengasuh tak masak? so awk hantar ank x termasuk pakej mkn la..siannya kembar..mummy bykkan sabar..yela mcm sy yg baca blog awk leh bg kata2 semangta..tp yg mengalaminya adlh awk..harap sgt awk cekal hadapi semua ni..

MUMMYIZZ @4 Hero Izz said...

memang pengasuh tak masak,dia just jaga jer... RM600 utk dua beradik kembar mahalkan? tapi, nak buat mcmana dah tu yg dia mintak..cari pengasuh lain semua dah penuh..tahun depan hantar nursery kut. dua beradik sebulan baru RM470

mamafarah4 said...

better awk hantar nursery la..tak yah tunggu tahun depan..survey skrg la nursery yg ok..nk tunggu tahun depan pelbagai lagi mslh yg timbul..awk putrajaya percint ape ye? ...sampai hatinya la dia tk bg mkn langsung bebudak tu..apa salahnya mskkan sblm bebudak dtg.. bg mkn budak ni byk pahalanya..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

NuffnangX