10 Entri Popular Apesal.com

Jom Follow ^_^

Google Website Translator Gadget

Friday, April 20, 2012

Cari Peluang

Assalamualaikum n salam sejahtera,

Akhir-akhir ni mummy  rasa macam sempit sikit masalah dari segi kewangan,mana taknya,anak2 semua tak sihat serentak,mummy pun naik tak sihat sama,memang untuk sebulan dua ni memang duit keluar macam air,kalau air paip tu boleh juga kita tutup,ini air terjun dah,lagi ditahan makin banyak plak dia bertakung,sekali lepas..habis terus tanpa berbaki...

Dua hari lepas ada juga bagitahu kat ayah yang mummy nak pasrt time malam kerja kat stesen minyak petronas,ayah cakap jangan mengada tak kesian anak2 ke? Sebab kesianlah mummy nak buat part time...

Bukan pendapatan mummy dgn ayah tak cukup tapi mmg kuranglah hehe..Lagi2 sejak akhir2 ni ada jer sesuatu yg berkaitan dgn duit,sampaikan mummy pun tak mampu nak bernafaslah.

mummy buka internet cari jugak peluang kerja part time,peluang tu ada tapi cam susah plak bila melibatkan kena cari downline,kalau yg kerja untuk cari pembeli tu mummy teringin jugak,tapi, kalau cari downline mmg mummy surrender..

Sekarang ni sejak mummy mencari ni ada jer peluang untuk cari duit, 1st tu kawan bagi peluang jualkan baju jersi, 2nd ada kawan suruh jualkan produk kesihatan n langsing, 3rd ada seorg akak ni pun bagi peluang untuk jaga kesihatan. Terima kasih pada yang sudi nak bagi peluang mummy menambah pendapatan,moga jasa uols akan mendapat keredhaan Tuhan.

Hari ni saja jersi mummy dah laku 2 helai.. produk kesihatan InsyaAllah akan menyusul..

Pssttt... sesaper nak jersi euro,team Malaysia n jersi kosong bolehlah hubungi mummy yer..


 

produk kecantikan n langsing pun ada. saper nak jadi wanita anggun pun ada jugak..

1 comment:

klikaz said...

lawat la blog saya kalo ada berkenan leh la cuba...

klikaz-crib.blogspot.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

NuffnangX