Google Website Translator Gadget

Thursday, March 29, 2012

Mummy Tidak Sihat

Assalamualaikum sahabat,

Hari ni mummy masih lagi tak berapa sihat,sakit dekat mummy punya breast tu dah membawa kepada sesak nafas n cramp kat dada...Naper yer..Dah pergi klinik,dah dapat pun referral letter ke Hospital tapi, tak sempat nak ke hospital. bukan tak sempat apa pun,mummy sebenarnya tak ada kekuatan nak pergi hospital,mummy takut kalau doktor cek n result yg keluar mengatakan mummy confirm ada breast cancer,Allahu akbar boleh ke mummy terima..

Macamana dengan anak2 mummy yg kecik2,dengan pendapatan ayah yg tak menentu,Allahu akbar mana kekuatan mummy ni..bertahun sebenarnya dah mummy menanggung sakit ni punya seminggu ni selalu sangat sesak nafas n cramp kat dada..Lagi sedih bila org tersayang mcm endah tak endah je apa yg mummy tanggung..entri ni bukan nak minta simpati reader..tapi, tak tahu nak luah kat mana..mungkin mummy boleh dapat kata2 semangat kat sini..InsyaAllah.

Andai betul mummy ada kanser,baper tahun lagi mummy mampu bertahan? saper akan jaga anak2 mummy? mmmy tak risaukan benda lain,mummy hanya risaukan anak2 saja. Mummy tahu ayah boleh jaga diaorg,tapi, sampai bila? boleh ke ayah jaga dgn baik? ..Allahu akbar.

Mummy harap sangat ada kekuatan hati ni untuk ke Hospital dalam masa terdekat..
Anak2 mummy yang mummy cinta,kasih dan sayang plz bagi mummy kekutan

3 comments:

mummY daniSha said...

better gi check...apa2 pun cek je dulu tgk camne..insyaallah x ada apa2....

zamarissa said...

insyaAllah...xde ape2...dan breast cancer pon dh boleh dicegah skang...lau ko takut ade breast cancer, maybe ko blh try amalkn makan dan minum durian belanda...org ckp ia mujaraab utk breast cancer...makcik aku pnh ade breast cancer...dia oprate n wat kimo sume...alhamdulillah...skang dh sembuh...kne kuat semangat n hati mesti mau kental...xsilap aku kn...mcik aku dlu keje tabung haji...dia dpt cuti 2 thn bergaji( xigt separuh ke pnh)utk rawatan ni...mebe gomen pon ade circular cam tu...

MUMMYIZZ said...

oh iyer ke,thanks liza..durian belanda,leh cuba tu,manatahu jodoh nak baik tu ada Amin..

mummy danisha,
tu lah nak kuatkan semangat ni

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

NuffnangX