Google Website Translator Gadget

Friday, March 23, 2012

Budak Comot

Assalamualaikum n salam sehjahtera,

Kat opis mummy 2 hari ni ada jualan puspanita, mummy saja mengatalkan diri dok usha2 jualan kat dewan ni.. niat hati mmg just nak tgok2 je,saja nak release tension konon,iyerlah duk kat opis satu hari pun boleh blank kepala ni..

Pusing punya pusing,mmg tak banyak pilihan pun,time, nak balik semula ke opis,mummy teringat anak2 mummy,apasalahnya kalau mummy belikan makanan tuk diaorg,roti ke,ceklat ke..huhu dah lari dr matlamat asal ni..tadi memula beriyer sgt tak mahu beli apa2..Nak macamanakan teringat anak2 gitu...

1st tu beli roti 3 bungkus RM8.50, pastu nampak muffin hehe beli 4 pcs RM3.20, pastu nampak plak coklat Oreo 4pcs RM10.00 sbb tertarik sgt nak beli tu ada gambar upin ipin n boboboy, terus teringat 4 org hero kat rumah tu..kaki ni terus gatal nak pusing semula..singgah satu kiosk ni jual produk handmade..saja duk belek2 satu sabun ni..tetiba dtg dia punya owner "adik, ni bagus ni,ni sabun untuk stress.bla..bla..." akhirnya tergoda juga, beli satu RM12.90..

Niat pertama just nak usha2 jer,tak pasal2 habis RM34.60..mummy2 tak tahn godaan tul..pas ni kalau ada jualan puspanita mummy kena tahan kaki ni dr turun tgok jualan huhu..


Penangan coklat oreo(daniel)

miqael

masa diaorg makan ni,bibik bising haha..bibik ckp " aduh mak kamu punya pasallah ni,baru saja dimop" ampunlah bibik..huhu

2 comments:

mummY daniSha said...

hehhehe..comot pun tetap comel kan?kalau kite yg dah tue comot agak2 comel x?heheee

MUMMYIZZ said...

lau kita mahu dikata org,pengotor org ni hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

NuffnangX