Google Website Translator Gadget

Friday, January 21, 2011

abg demam

kesian abg aizz demam beberapa hari ni,mgkin rindu kat izzuan, iyerlah dah 2 minggu tak jumpa izzuankan..



abg, mummy minta maaf banyak2 semalam mummy mampu bagi abg ubat syrup panadol jer,tu pun mummy beli kat kedai bawah rumah kita..bukan mummy tak nak bawa abg pergi klinik tapi, ekonomi mummy kurang sikit mgu ni..iyerlah klinik kawasan sini paling murah pun dia charge RM55,tu paling murahlar..kalau kat kampung RM30 jer pun dah complete semua ubat ada..mummy m maaf banyak2 sbb abai abg punya kesihatan..sesekalipun mummy tak niat nak abai mcm tu..




abg, kalau abg rindukan adik(izzuan) mummy lagi rindukan dia..kalaulah kesihatan mummy mgizinkan mmg mummy tak akan pisahkan abg,xmungkin mummy suka2 nak tgal adik kat kg..abg, sabtu ni kalau ada keizinan kwangan mummy,mummy bawa abg pergi klinik yer..mummy risau sebenarnya kalau abg yg demam,sbb kalau abg demam temperature abg akan naik mendadak,sbb tu mummy sedih sgt kalau abg demam.




abg 28/1 ni mummy janji,kita cuti seminggu balik kampung yer,kita g jumpa adik..abg mummy doakan abg cepat sihat yer..

2 comments:

zamarissa said...

sedih plak aku bc entry ko ni...
azie, bw jelah dia p klinik kesihatan kat sblh opis kita ni...
org xrmi...jap je ms menunggu...sian dia...lau jd, ape2 kn ssh...

mummyizz said...

dah ok dah liza, bila abgnya ok,adik plak sambung demam panas...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

NuffnangX