Google Website Translator Gadget

Friday, May 11, 2012

Mencuba nasib

Assalamualaikum....

Dekat Forum.CARI mummy saja nak cuba nasib kat satu contest mother's day,saja jer suka2,tak sangka plak dapat undian tertinggi,itupun sebab mummy melobi undi kat forummer yang online..

saja nak share apa yg mummy ucapkan terima kasih untuk mama dalam contest tu

my mama Masriah binti Saring



Hadiah yang forum.CARI tawarkan

Hadiah buat mama


Kalau betul diaorg hantar hadiah tu,terima kasih sangat buat admin forum.CARI n semua Forummer yg Vote mummy

4 comments:

hyunHMK said...

mmy tak suh hyun vote pun...

:( diriku dilupakan

MUMMYIZZ said...

bukan lupa kat hyun,tapi hyun sibuk brjimba kat pulau penantian opss perhentian ^_^

hyunHMK said...

hyun rela balik kl vote mummy klu mummy bg tau.... :(

fifi said...

gegel pon tak tau.. kalau tau confirm gel tolong jugak..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

NuffnangX