Google Website Translator Gadget

Tuesday, June 16, 2009

fobia

sejak mummy kena ragut 11 jun 2009,mummy dah tak bersemangat sangat,
iyerlah dalam tu gambar aizz n kenangan aizz dari lahir sampailah dah 10 bulan ni betul2 banyak...video2 aizz menangis,aizz ketawa,aizz ngah sembelit,muka aizz lucu sangat..
rasa kecewa sangat mummy ni..

plak tu handphone tu pemberian ayah,lagilar mummy sedih sangat sebenarnya..mmglah mummy tak jaga sangat handphone tu,tapi handphone tu lah pemberian yg paling best mummy dapat daripada ayah..iyerlah bukan nak cakap ayah ni kedekut,tapi, ayah ni lau tak iyer2 susah nak bagi hadiah,tu yg sayang sangat handphone tu,kadang sayang kat handphone tu lebih dari nyawa sebenarnya..
sebab tu time kena ragut tu mummy boleh kejar mat bangla tu,siap boleh seberang jalan besar tu,bila dia masuk dalam kebun kelapa sawit,barulah mummy ingat kandungan mummy n baby yg kecik dalam perut mummy,terus mummy batalkan niat kejar bangla tu...

bila kenangkan semua tu mummy nangis lagi...kenangan aizz dalam handphone tu terlalu banyak...aizz kalau dulu kat opis,lau bosan2 mummy suka mainkan video gelagat aizz dalam handphone mummy,sekarang ni mummy boleh tgok gambar aoizz kat wallpaper jer,gambar tak leh gerak...sedihnya mummy aizz..

bila mummy nangis kat umah ayah cakap mummy mengada ,iyerlah benda dah hilang pun nak dinangis bukannya boleh datang balik. iyerlah ayah tak rasa macamana mummy kena ragut n kenangan dalam handphone tu lar yg buat mummy nangis, pastu fobia n trauma kena ragut tu sampailah hari ni mummy masih terasa... time g check up semalam pun check up sorang2,fobia tu masih lagi terasa,tapi, ayah tak teman pun mummy g check up,nak jer minta bebudak opis amek kat klinik, tapi satu no hphone dak opis pun mummy tak ingat...last2 mummy gagahkan hati gak g naik bus sorang2 tgu kat bus stop Presint 9 tu.. masa tu ingat balik kes kena ragut tu,dalam diam2 air mata mummy mengalir juga upernyer...

Ya Allah, teruslah bagi hambaMu ini kekuatan... Amminnnn

2 comments:

Faris Daniel said...

Ya Allah Mummy..kene ragut ke?
mujur mummy tak pape kan..betul kata hubby tu..dah takde rezeki mummy kan..
mujur mummy ngan kandungan tak pape..budo punyer penyangak...
malas keje nak ragut org jer...
sabar eh mummy....

mummyizz said...

a'ahlar matun,
tapi, yg mummy sedih sangat tu asallar diaorg ni suka ragut org yg ngah pregnant..
dah macam tak ader perikemanusiaan langsung yer org sekarang...
dunia akhir zaman maybe semua mcm ni kan..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

NuffnangX