Google Website Translator Gadget

Thursday, May 14, 2009

Hadiah from Calla_Lilly



Time gathering tempohari adalah acara tukar2 hadiah,
mummy bagi hadiah mummy kat zaara,
mummy plak dapat hadiah daripada Calla..

Nak tgok tak hadiah apa yg mummy dapat






Thanks very much Calla

4 comments:

liana said...

uit cantik... tapi jejaga takut anak tarik ekekeke...

mummyizz said...

tular mmg frame jer, nak pakai takut si aizz tu tarik

calla lily said...

nak bgtau, pearl tuh pearl betul tau and kristal tuh pon sama
calla beli masa kat kk
kalu rajin jaga, emas tuh akan kilat selalu sbb sadur emas betul
satu jer yg tak best sbb dia fragile, so kene pakai jgn bg aizz tarik ler, berderai semua nnt

mummyizz said...

iyer ker calla, patutlar cantik sgt..
thanks very much

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

NuffnangX